Večer poznate humanitarne organizacije

Večer poznate humanitarne organizacije

Marijini obroci, humanitarna organizacija koja hrani više od 1,6 milijuna djece na mjestu obrazovanja u najsiromašnijim zemljama svijeta, poziva sve zainteresirane da se pridruže na ovogodišnjoj virtualnoj Večeri Marijinih obroka. Održat će se ovog četvrtka, 17. prosinca, u 19:30.

Iako smo veliki dio 2020. godine bili odvojeni, i ovoga Došašća možemo biti zajedno u činjenju dobra. Ovogodišnja virtualna Večer Marijinih obroka podsjetit će nas koja je vizija i misija Marijinih obroka, kakvu razliku Marijini obroci čine u svijetu te na koji način možemo volontirati i doprinijeti ovom globalnom projektu. – poručuju organizatori.

Ovaj će se polusatni događaj prenositi na YouTubeu, na službenoj internetskoj stranici organizacije te na njezinim društvenim mrežama. Sudionici će na kraju imati mogućnost preko bar-koda na ekranu uplatiti željenu donaciju.

Virtualnu večer svojim sudjelovanjem obogatit će glumci Ana Vilenica i Robert Kurbaša te pjevač Prljavog kazališta Mladen Bodalec, a glazbeni dašak donose snimke zbora Izvor s jednog od nastupa za Marijine obroke. – dodaju organizatori.

 

Preuzeto sa: www.studentski.hr

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.