eSTUDENT održava online humanitarne pub kvizove

eSTUDENT održava online humanitarne pub kvizove

eSTUDENT organizira dva online humanitarna pub kviza kojima kroz simboličnu kotizaciju nastoji prikupiti donacije za udrugu MURID – Međimursku udrugu za ranu intervenciju kod djece. Stoga, organizatori pozivaju sve ljubitelje kvizova i zainteresirane igrače da se prijave i pomognu im u njihovom cilju.

Prvi kviz Neustrašive održat će se 5. svibnja 2021. s početkom u 20 sati. Glavna tema su moćne i hrabre žene koje su kroz povijest ostavile veliki utisak u znanosti, politici i ostalim značajnim područjima. Prijava za ovaj kviz dostupna je ovdje, a u njoj je potrebno navesti ime tima, broj članova, osobne podatke predstavnika tima te navesti koliku kotizaciju želite uplatiti kao tim.

Drugi online kviz (Ne)Kultura zakazan je za 12. svibnja 2021. u 20 sati, a na njemu će se provjeravati opće znanje iz povijesti, geografije, svijeta slavnih, logotipa, filma, glazbe i još mnogih područja. Više detalja o prijavi za ovaj kviz uskoro će biti objavljeno na službenoj stranici događaja.

Osim zabave, u sklopu kviza osigurane su i razne nagrade o kojima ćete saznati više na stranici događaja. Valja naglasiti da je iznos kotizacije po timu 60 kuna, s uključenim PDV-om. Međutim, ako želite dodatno pomoći, možete uplatiti i više donacija u iznosu od 60 kuna. Sav sakupljeni iznos od kotizacija tada se donira spomenutoj Udruzi.

 

Preuzeto sa: www.studentski.hr

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.