Poziv na Međunarodnu akademiju

Poziv na Međunarodnu akademiju

Zaklada Zamah vas poziva da budete dio Međunarodne akademije mira koja će se organizirati u okviru Erasmus+ projekta “PAVE – Peace Awareness through Volunteering and Education” u Zagrebu (Hrvatska) od 22. do 28. 10. 2023. godine.

Ova uzbudljiva prilika namijenjena je za 60 mladih osoba u dobi od 18 do 30 godina iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Poljske, Francuske, Irske i Španjolske. Sedmodnevna akademija pružit će sudionicima opsežan uvod u povijest razloga, kako društvenih, tako ekonomskih i kulturnih implikacija tri konfliktne situacije iz prošlosti ali i sadašnjosti: ruski rat protiv Ukrajine, sukob u Sjevernoj Irskoj i rat na Balkanu. Radni jezik akademije je engleski. Svi sudionici po završetku akademije dobit će potvrdu o sudjelovanju.

Za sudjelovanje se možete prijaviti do 01.10.2023. na stranici Zaklade Zamah: https://www.zamah.hr/

Prijaviti se možete i  ovdje: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdcMDBlFbflQAWTiGEHon1-4DZ_eLudZLQ-ZQzbPvMi_D1Jvg/formResponse

Više detalja o Međunardonoj Akademiji Mira  možete pročitati na sljedećem linku: https://drive.google.com/file/d/17A2-Vwwgvwx0deU_INfJe90ZZeYFXjeO/view

Sve dodatne informacije možete dobiti  na pero@zamah.hr , ili se možete kontaktirati odgovornu osobu:  Drago Vručinić 0989058409.

Projekt se provodi kroz financijsku potporu programa – Cooperation partnerships in youth K2 ERASMUS+.

Poziv za sudionike možete pročitati ovdje: Call for participants_detailed information_English

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.