Rad s mladima u Francuskoj

Rad s mladima u Francuskoj

The Europe House in Nimes – Europe Direct Information Centre Occitanie iz grada Nimes (Francuska) želi ugostiti volontere koji bi sudjelovali u aktivnostima srednje škole i radu s mladima.

Glavni poslovi za volontere bi bili:
– Pomoć pri učenju jezika
– Pomoć učenicima kod pisanja zadaće
– Pomoć pri traženju stažiranja u inozemstvu
– Animiranje
– Informiranje o europskim programima mobilnosti
– Pomaganje u aktivnostima za mlade u Kući Europe

Volonter/ka će moći realizirati vlastiti projekt te obavljati poslove koji su u skladu s vlastitim sposobnostima i interesima.

Projekt počinje u rujnu 2018. i traje 11 mjeseci.

Više informacija dostupno je na linku.

Prijave su otvorene, a zainteresirani volonteri/ke neka što prije pošalju svoj CV i motivacijsko pismo (oboje na engleskom jeziku) na udrugapariter@gmail.com.

EVS – Europska Volonterska Služba (European Voluntary Service) dio je programa Erasmus+ koji omogućuje mladima u dobi od 18 do 30 godina da volontiraju u stranoj državi na kratkoročnom (do 2 mjeseca) ili dugoročnom projektu (do najviše 12 mjeseci).

Sudjelovanje u EVS-u je besplatno, a volonterima/kama su pokriveni troškovi puta, smještaja, hrane, zdravstvenog osiguranja, izdavanja vize itd. Osim toga, volonter/ka dobiva i mjesečni džeparac te besplatni tečaj jezika.

Udruga PaRiter akreditirana je za slanje volontera iz Hrvatske na EVS projekte u inozemstvo. Za više informacija možete se javiti na adresu e-pošte udrugapariter@gmail.com ili na broj 095/393-5611

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.