Poziv na radionicu o razradi projektnih ideja, društvenom kapitalu te predstavljanje prijavljenih potreba u okviru programa “Aktivni u zajednici”

Poziv na radionicu o razradi projektnih ideja, društvenom kapitalu te predstavljanje prijavljenih potreba u okviru programa “Aktivni u zajednici”

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva i Grad Zabok pozivaju Vas na radionicu o razradi projektnih ideja, društvenom kapitalu te predstavljanje prijavljenih potreba u okviru programa „Aktivni u zajednici“. Radionica će se održati u utorak 29.5.2018. godine u Gradskoj galeriji Grada Zaboka (Zivtov trg 10) od 11 do 14 sati.

Zaklada je dana 14.3.2018. godine održala početno predstavljanje programa na kojem je pozvala građane Zaboka da predlože ideje/potrebe koje su prepoznali u svojoj zajednici, a koje bi se rješavale kroz ovaj program. Sljedeći korak je predstavljanje predloženih ideja te se pozivaju svi građani da se odazovu radionici na kojoj će moći sudjelovati u izboru potrebe i uključiti se u realizaciju iste. Predstavljanje će se održati 29.5.2018. godine, a nakon izbora ideje uslijedit će radionica o društvenom kapitalu te razrada projektnih aktivnosti, osmišljavanje kampanje za uključivanje javnostii donatora te, u konačnici, realizaciju odabrane ideje/potrebe.

Obzirom da će korist od realizacije predložene ideje imati cjelokupna lokalna zajednica važno je da se uključi što veći broj građana. Aktivna zajednica nije netko drugi, aktivna zajednica ste vi! Radi planiranja radionice molimo da svoj dolazak potvrdite do 28.5.2018. godine na adresu e-pošte:zaklada@civilnodrustvo-istra.hr.

Više o programu možete pronaći na web stranici Zaklade: http://www.civilnodrustvo-istra.hr/ u dijelu Suradnja/Aktivni u zajednici.

Program se provodi u sklopu Programske suradnje i uz financijsku podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva na području Istarske, Primorsko-goranske, Karlovačke, Sisačko-moslavačke i Krapinsko-zagorske županije.

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.