Besplatne edukacije za mlade, udruge mladih i udruge koje se bave mladima

Besplatne edukacije za mlade, udruge mladih i udruge koje se bave mladima

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoj civilnog društva od 5. do 7. rujna organizira Besplatne edukacije za mlade, udruge mladih i udruge koje se bave mladima u sklopu Projekta »SOS (socijaliziraj – osvijesti – samozaposli)«. Radionice su namijenjene svim udrugama čije je djelovanje usmjereno na mlade u bilo kojem segmentu društvenog života i njihovim članovima i članicama te ostalim zainteresiranim mladima.

Ove radionice prve su u nizu radionica koje će se tijekom godine dana održavati u sklopu projekta SOS.

Projektom SOS želi se direktno utjecati na smanjenje stope nezaposlenosti i socijalne isključenosti radeći na konkurentnosti mladih na tržištu rada, rješavajući probleme nedovoljnog razvoja socijalnih i organizacijskih vještina te drugih kompetencija. Edukacijom mladih i djelatnika koji rade u području mladih želi se proširiti njihovo znanje, vještine, razviti poduzetnički duh, samozapošljavanje, te ih informirati o društvenom poduzetništvu i njegovim mnogobrojnim prednostima.

Prijave za sudjelovanje kreću odmah, za neke edukacije broj sudionika je ograničen, stoga molimo sve zainteresirane da se prijave putem e-adrese: zaklada@civilnodrustvo-istra.hr.

Detaljan program Besplatnih edukacije za mlade, udruge mladih i udruge koje se bave mladima možete pronaći na poveznici.

 

Preuzeto sa: http://www.civilnodrustvo-istra.hr/

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.