Radionica “Društveno odgovorno poslovanje u funkciji razvoja lokalne zajednice”

Radionica “Društveno odgovorno poslovanje u funkciji razvoja lokalne zajednice”

LAG Zagorje-Sutla u suradnji sa Zakladom za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva u sklopu programa „Aktivni u zajednici“ organizira edukaciju Društveno odgovorno poslovanje u funkciji razvoja lokalne zajednice.

Cilj je upoznati predstavnike poslovnih subjekata s konceptom društveno odgovornog poslovanja, zašto je ono bitno, tko sve od njega može imati koristi te kako i zašto surađivati s lokalnom zajednicom.

Edukacija se organizira u sklopu programa „Aktivni u zajednici“ kojeg Zaklada provodi u sklopu Programske suradnje i uz financijsku podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva na području Istarske, Primorsko-goranske, Karlovačke, Sisačko-moslavačke i Krapinsko-zagorske županije

Edukacija će se održati u četvrtak 11.10.2018. u trajanju od 10:00 do 12:00 sati u Gradskoj galeriji Grada Zaboka, Zivtov trg 10, Zabok.

Potvrdu dolaska dostavite na e-mail: lag@zagorje-sutla.eu.

Poziv

 

Preuzeto sa: http://www.partnerstvo-razvoj.net/hr/novosti/dogadjanja/radionica-drustveno-odgovorno-poslovanje-u-funkciji-razvoja-lokalne-zajednice%E2%80%9C,2944.html

 

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.