Radionica pripreme prijava u sklopu Projekata u okviru dijaloga s mladima programa Erasmus +

Radionica pripreme prijava u sklopu Projekata u okviru dijaloga s mladima programa Erasmus +

Odjel za mobilnost u području mladih u sklopu Agencije za mobilnost i programe EU u suradnji s udrugom „Mladi u EU“ i Savjetom mladih Grada Šibenika organizira radionicu tijekom koje ćete moći saznati korisne informacije o pripremi prijava u sklopu Projekata u okviru dijaloga s mladima.

Radionica će biti vezana isključivo uz prijavu ove vrste projekata, koji se financiraju u okviru Ključne aktivnosti 3 u području Erasmus+ mladih te je namijenjena potencijalnim prijaviteljima (udruge mladih i za mlade, jedinice lokalne i regionalne samouprave, javna tijela, škole, itd.) koji se žele informirati o mogućnostima i načinu prijave.

Osim predstavljanja uvjeta i načina prijave u sklopu Projekata u okviru dijaloga s mladima, sudionici će imati priliku iz prve ruke čuti iskustvo uspješne prijave od već postojećih korisnika, ali i dobiti povratne informacije o kvaliteti potencijalnih projektnih ideja (kroz rad u manjim grupama i raspravu o projektnim idejama).

Radionica će se održati 2. travnja 2019. godine u vremenu 10,00 – 16,00 sati, u vijećnici Grada Šibenika, Trg Republike Hrvatske 3.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti za sudjelovanje putem prijavnog obrasca koji se nalazi na sljedećoj poveznici. Prijava na radionicu bit će otvorena do 18. ožujka 2019. godine.

Sudjelovanje na radionici je besplatno, ali broj sudionika na radionici je ograničen te Agencija za mobilnost i programe EU zadržava pravo odabira sudionika sukladno motivaciji prijavljenih. Organizator nije u mogućnosti sudionicima refundirati troškove putovanja.

Okvirni raspored radionice možete pronaći ovdje a odabrani sudionici će zajedno s potvrdom sudjelovanja primiti i detaljan raspored radionice te druge korisne informacije potrebne za uspješno sudjelovanje.

Za dodatne informacije kontaktirajte nas na mladi@mobilnost.hr.

Prijavite se!

Program: Radionica Šibenik

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.