Želite naučiti kako uspješno napisati i prijaviti Erasmus+ projekt Razmjene mladih?

Želite naučiti kako uspješno napisati i prijaviti Erasmus+ projekt Razmjene mladih?

Odjel za mobilnost u području mladih u sklopu Agencije za mobilnost i programe EU u suradnji s Pučkim otvorenim učilištem Koprivnica te Volonterskim centrom Koprivnica organizira radionicu tijekom koje ćete moći saznati korisne informacije o pisanju i prijavi projektnog prijedloga.

Radionica će biti vezana isključivo uz prijavu projekata Razmjena mladih, u okviru Ključne aktivnosti 1 u području Erasmus+ mladih te je namijenjena novim i manje iskusnim organizacijama koje rade s mladima, osobama koje rade s mladima te aktivnim mladima koji žele naučiti kako uspješno napisati i prijaviti projekt Razmjene mladih.

Cilj nam je pružiti potporu u pripremi kvalitetnog projektnog prijedloga za natječaj u okviru programa Erasmus+, aktivnosti Razmjena mladih, kako biste potencijalno ostvarili što bolje rezultate.

Radionica će se održati 20. ožujka 2019. godine u vremenu 10,00 – 16,00 sati, na adresi Pučkog otvorenog učilišta Koprivnica, Trg bana Jelačića 6.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti za sudjelovanje putem prijavnog obrasca koji se nalazi na sljedećoj poveznici. Prijava na radionicu bit će otvorena do 17. ožujka 2019. godine.

Sudjelovanje na radionici je besplatno, ali broj sudionika na radionici je ograničen te Agencija za mobilnost i programe EU zadržava pravo odabira sudionika sukladno motivaciji prijavljenih.

Okvirni raspored radionice možete pronaći u prilogu, a odabrani sudionici će zajedno s potvrdom sudjelovanja primiti i detaljan raspored radionice u roku dva radna dana nakon zatvaranja prijava.

Za dodatne informacije kontaktirajte nas na mladi@mobilnost.hr.

Prijavite se i saznajte sve tajne uspješne prijave!

Raspored: Program radionica Koprivnica

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.