Otvorene prijave za sudjelovanje u radionicama i natjecanju iz robotike i programiranja

Otvorene prijave za sudjelovanje u radionicama i natjecanju iz robotike i programiranja

Udruga mladih Feniks poziva učenike Osnovne škole Oroslavje da se prijave za sudjelovanje u edukacijskim radionicama i natjecanjima iz robotike i programiranja u sklopu Croatian Makers lige.
Udruga mladih Feniks uspješno se prijavila na natječaj za proširenje Croatian Makers lige, kojim su u Ligu uključene nove edukacijske ustanove (škole, udruge, knjižnice, itd.) koje rade s djecom osnovnoškolske dobi. Sudjelovanjem u natjecanju u sklopu Croatian Makers lige, Udruga mladih Feniks će se uključiti u ostvarenje osnovnog cilja Lige – omogućiti široko uključivanje robotike, automatike i programiranja u edukaciju u osnovnoškolskom uzrastu. U Croatian Makers ligi sudjeluje više od 500 ustanova u Hrvatskoj, u nju je uključeno više od 10 000 djevojčica i dječaka te je ona najveće robotičko natjecanje ovog tipa u Europi.
Stoga se traže i pozivaju zainteresirani učenici za uključivanje u ovaj zanimljiv projekt. Kako bi učenici mogli sudjelovati na natjecanju, prvo moraju pohađati edukacijske radionice na kojima će steći potrebno znanje i vještine, koje će moći primijeniti na natjecanju iz robotike i programiranja. Na edukacijama će polaznici raditi s edukacijskim mBot robotima, a isti će se koristiti i na natjecanjima.
Prva radionica iz robotike i programiranja održat će se u subotu, 13. listopada 2018. godine u 9:00 sati u uredu Udruge mladih Feniks (Andrije Gredičaka 12 A/II, Oroslavje, drugi kat Oro tržnice), a prijave su otvorene do 11. listopada.
Zainteresirani se mogu prijaviti putem mail adrese: udrugamladihfeniks@gmail.com
U nastavku dostavljamo poziv za učenike te uvjete i pravila sudjelovanja u natjecanju Croatian Makers Lige.

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.