Online prezentacija Projekata solidarnosti – Imam ideju!

Online prezentacija Projekata solidarnosti – Imam ideju!

Želiš biti pozitivna promjena u društvu? Znaš li nekoga kome je potrebna pomoć? Ako misliš da znaš što nedostaje tvojoj zajednici i želiš nešto poduzeti oko toga, svoju ideju možeš realizirati kao Projekt solidarnosti!

Projekti solidarnosti dio su programa Europske snage solidarnosti i omogućuju skupini mladih ljudi da preuzmu inicijativu i potaknu konkretnu promjenu u svojem okruženju. Kroz fokus na solidarnost i jednostavna financijska pravila, ovaj projektni format omogućuje mladima da ostvare pravo na financiranje projekta čak i ako nemaju registriranu udrugu. Za prijavu je dovoljno okupiti najmanje petero mladih od 18 do 30 godina, poznavati problem i imati dobru ideju za njegovo rješenje. Mi ćemo pomoći sa svim ostalim koracima!

Imam ideju! će biti trosatna online prezentacija na kojoj će vam djelatnici Agencije za mobilnost i programe EU pojasniti aktivnost Projekti solidarnosti i kako prijaviti projekt, predstaviti primjere dobre prakse u Hrvatskoj te vam dati priliku da u otvorenom razgovoru dobijete povratnu informaciju za svoju projektnu ideju. Svi zainteresirani će moći ostati u kontaktu s djelatnicima AMPEU-a koji će im pomoći u pripremi projektnog prijedloga kroz savjetovanje nakon samog događaja.

Prezentacija će se održati putem platforme Zoom, u četvrtak 3. rujna od 10 do 13 sati. Događaj je namijenjen mladim osobama, predstavnicima udruga ili drugih organizacija. Za registraciju je dovoljno ispuniti prijavnicu.

Idući prijavni rok za Europske snage solidarnosti je 1. listopada 2020. godine. Projekte će biti moguće prijaviti i u veljači 2021. godine. Više informacija, Vodič kroz program, pomoćne materijale za prijavu te poveznicu za prijavne obrasce pronađite na službenim stranicama programa Europske snage solidarnosti ili na letku za Projekte solidarnosti. Prijaviti se možete do srijede 2. rujna do 15 sati.

 

Preuzeto sa: www.mobilnost.hr

 

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.