Međunarodna edukacija o mjerenju utjecaja volontiranja na socijalnu inkluziju

Međunarodna edukacija o mjerenju utjecaja volontiranja na socijalnu inkluziju

Volonterski centar Osijek, zajedno s partnerskim organizacijama iz Irske, Njemačke, Belgije, Danske i Slovenije organizira  međunarodnu edukaciju na temu mjerenja utjecaja volontiranja na socijalnu inkluziju: Making It Matter

Treneri i stručnjaci iz partnerskih organizacija ponudit će kroz edukaciju nove perspektive i poglede na socijalnu inkluziju, predstaviti i testirati novi alat mjerenja utjecaja volontiranja na socijalnu inkluziju, predstaviti priče uspješnih primjera inkluzivnih volonterskih programa iz navedenih partnerskih zemalja. Edukacija će ujedno omogućiti prostor za stvaranje novih međunarodnih kontakata i ponuditi prostor za razmjenu iskustava s organizatorima volonterskih programa i volonterskim centrima.

Edukacija će se održati od  24. do 26. rujna  u  Sloveniji, hotel Špik u Gozd Martuljeku, a namijenjena je svim organizatorima volontiranja i volonterskim centrima koji provode ili planiraju provoditi inkluzivne volonterske programe.

Edukacija se održava na engleskom jeziku te je stoga jedan od uvjeta za sudjelovanje na edukaciji dobro poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu.

Organizator edukacije osigurat će prijevoz ili troškove prijevoza zainteresiranim sudionicima, kao i troškove smještaja u dvokrevetnim sobama te obroka tijekom edukacije.

Rok za prijavu je do 13. rujna 2019. Broj sudionika je ograničen. Prijavnicu i više informacija možete pronaći na službenoj web stranici Volonterskog centra Osijek: vcos.hr

Preuzeto sa: www.civilnodrustvo-istra.hr

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.