Prijavite se na radionice pisanja Projekata solidarnosti

Prijavite se na radionice pisanja Projekata solidarnosti

Agencija za mobilnost i programe EU poziva vas na predstavljanje programa Europskih snaga solidarnosti i radionice pisanja projekata solidarnosti, koje će se održati početkom rujna u Splitu i Zagrebu.

Radionice su besplatne i namijenjene su svim organizacijama i pojedincima (od 18 do 30 godina) koji su zainteresirani upoznati se s mogućnostima programa Europskih snaga solidarnosti te dobiti uvid u prijavu i provedbu Projekata solidarnosti u svojim zajednicama. Polaznici će se tijekom radionica o svojim projektnim idejama moći posavjetovati s djelatnicima Agencije za mobilnost i programe EU.

Predviđeno trajanje radionica je šest sati.

Radionica u Splitu održat će se 3. rujna 2019.  s početkom u 10 sati u prostorijama Info zone, na adresi Jerina 1.  Na ovu se radionicu možete prijaviti do 30. kolovoza 2019.  OVDJE.

Radionica u Zagrebu održat će se 11. rujna 2019. s početkom u 10 sati u prostorijama Leksikografskog zavoda Miroslava Krleže, na adresi Frankopanska 26. Na ovu se radionicu možete prijaviti do 6. rujna 2019. OVDJE.

Agencija za mobilnost i programe EU može refundirati putne troškove javnog prijevoza, no, prije kupovine putnih karata obavezno nas kontaktirajte preko maila: ess@mobilnost.hr

Više informacija o prijavi projekata (uključujući mogućnost besplatnog savjetovanja, dostupni proračun i upute za ispunjavanje prijavnih obrazaca) potražite na mrežnoj stranici ESS-a.

Preuzeto sa: http://mobilnost.hr/hr/

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.