Radionica pisanja Projekata solidarnosti – ČAKOVEC, 8. siječnja 2020. i RIJEKA, 13. siječnja 2020.

Radionica pisanja Projekata solidarnosti – ČAKOVEC, 8. siječnja 2020. i RIJEKA, 13. siječnja 2020.

Agencija za mobilnost i programe EU poziva sve zainteresirane na radionice pisanja projekata solidarnosti. Radionica je namijenjena svim organizacijama kao i mladima (od 18 do 30 godina) koji žele steći uvid u prijavu i provedbu Projekata solidarnosti u svojim zajednicama. Tijekom radionica djelatnici Agencije za mobilnost i programe EU će davati savjete na konkretne ideje za Projekte solidarnosti koje bi prijavitelji proveli u svojim lokalnim zajednicama. Predviđeno trajanje radionica je šest sati.

Ove radionice se organiziraju u suradnji s Eurodesk multiplikatorima, ACT Grupi iz Čakovca i CTK Rijeka.

Radionica u Čakovcu će se održati 8. siječnja 2020. godine s početkom u 10,00 sati, u prostorima hotela Castellum, Vladimira Nazora 16, dvorana Zeleni Pozoj.

Radionica u Rijeci će se održati 13. siječnja 2020. godine s početkom u 11,00 sati, u prostorima Centra tehničke kulture Rijeka, na adresi Školjić 6/prizemlje.

Prijave za radionicu u Čakovcu su produljene do 5.1.2020., a za Rijeku će biti otvorene do 31. prosinca 2019. Prijavnica za radionicu u Čakovcu se nalazi ovdje, a za radionicu u Rijeci ovdje. Točna satnica će biti poslana sudionicima prije same radionice.

Agencija za mobilnost i programe EU može izvršiti povrat putnih troškova javnog prijevoza (obavezan kontakt na mail prije kupovine putnih karata).

Više informacija o prijavi projekata (uključujući mogućnost besplatnog savjetovanja, dostupni proračun i upute za ispunjavanje prijavnih obrazaca) potražite na našim mrežnim stranicama: http://europskesnagesolidarnosti.hr/hr/sadrzaj/podrska/prijave/ 

Za dodatne informacije možete upit poslati na ess@mobilnost.hr, a više informacija o programu Europske snage solidarnosti pročitajte na www.europskesnagesolidarnosti.hr.

 

Preuzeto sa: http://www.europskesnagesolidarnosti.hr/hr/

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.