U krapinskoj Festivalskoj dvorani održat će se jubilarna 10. Noć kazališta

U krapinskoj Festivalskoj dvorani održat će se jubilarna 10. Noć kazališta

Noć kazališta, subota 17. studenog u krapinskoj Festivalskoj dvorani donosi ponešto i za najmlađe i za one nešto starije. Noć kazališta jednodnevna je manifestacija posvećena scenskim i izvedbenim umjetnostima, a održava se istovremeno u velikom broju hrvatskih gradova, svake godine treće subote u studenome. Temeljni cilj je popularizacija kazališne umjetnosti za sve uzraste. Ovogodišnja Noć kazališta je jubilarna, deseta.
Te subote s početkom u 17 sati održat će se predstava za djecu ‘Vol i magarac’, dok se od 20 sati može pogledati kazališna predstava ‘Ja, tata!’. Komedija ‘Ja, tata!’ duhovito je istraživanje očinstva u suvremenom svijetu, a s glavnim junakom prolazi sve ključne trenutke – od onog kad sazna za trudnoću, pa do rođenja, prvih koraka i odrastanja potomka. Tekst je preveo, adaptirao i producirao Roman Šušković Stipanović, režirao Boris Kovačević, a igra Rakan Rushaidat.

Ulaznice po cijeni od 40 kuna mogu se kupiti na blagajni Festivalske dvorane od utorka do petka od 13 do 17 sati, sat vremena prije predstave te putem www.ulaznice.hr.

Preuzeto sa: http://www.zagorje.com/clanak/dogadanja/u-krapinskoj-festivalskoj-dvorani-odrzat-ce-se-jubilarna-10-noc-kazalista

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.