Zabočki planinari organiziraju tradicionalni pohod na Sveta tri kralja

Zabočki planinari organiziraju tradicionalni pohod na Sveta tri kralja

Planinarsko društvo ‘Zagorske steze’ Zabok organizira ovu nedjelju 6. siječnja tradicionalni novogodišnji planinarski pohod Zagorskim bregovitim putem.

Pozivamo vas da kao pravi ljubitelji prirode i veselog druženja u što većem broju 6. siječnja dođete u Zabok kako bismo si radosno zaželjeli sve dobro u novoj godini i dogovorili se na kojim ćemo se bregovima i planinama sretati ove godine – poručili su iz Zagorskih steza.

Predviđeno je da je okupljanje u Zaboku na Trgu K. Š. Đalskog preko puta ormarića PD Zagorske steze od 8:45 do 9:30, a u 9:30 je polazak sa starog autobusnog kolodvora za Krapinske Toplice (troškovi prijevoza od Zaboka do Krapinskih Toplica je 10 kuna). U 10:15 počinje pješačenje od autobusnog kolodvora prema kapelici sv. Marije Magdalene i dalje prema crkvi Majke Božje na Klupcima gdje će organitzatori i ove godine sve ponuditi vrućim čajem i kuhanim vinom. Nakon toga se nastavlja put hrptom između Prosenika, Temovca i Tisanić Jarka na Picelj.

Od 13 do 14 predviđen je dolazak na Picelj, ručak i druženje uz pjesmu i ples.

– Molimo zainteresirana planinarska društva i pojedince da najave svoj dolazak na mail pd.zagorske.steze@kr.t-com.hr ili telefone 098 163 4872 (Turk) i 098 351 363 (Kraljić) najkasnije do 3. siječnja. U prijavi naznačite jeste li zainteresirani za ručak – poručili su iz Zagorskih steza.

Izvor: Zagorje.com

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.