Otvorene prijave za drugu sezonu škole trčanja atletskog kluba Zabok

Otvorene prijave za drugu sezonu škole trčanja atletskog kluba Zabok

Prva generacija Škole trčanja Atletskog kluba Zabok uspješno je završila svoju trkačku sezonu. Počeli su od prvih treninga s kombinacijama hodanja i trčanja, da bi na kraju uspješno odrađivali treninge i utrke na 5 i 10 km, a najspremniji su čak u listopadu istrčali i svoj prvi polumaraton.

Mnogi od njih nastavili su s treninzima i u ovim hladnim zimskim danima, a uskoro im se i ti možeš pridružiti kao član 2. generacije Škole trčanja AK Zabok, čiji treninzi počinju 4. ožujka 2019.

Upisi u 2. generaciju Škole trčanja AK Zabok počinju od 29. siječnja i traju sve do kraja ožujka.

Sve potrebne informacije možete dobiti:

putem obrasca na našoj web stranici www.ak-zabok.hr

preko facebook stranice https://www.facebook.com/atletskiklub.zabok/

mail adrese akzabok.info@gmail.com

ili na broj mobitela 095/903-56-64 (Matija Grabrovečki)

– Treninge vode licencirani atletski treneri uz pomoć iskusnih trkača AK Zabok među kojima su i aktualni državni prvaci u svojim disciplinama. Ukratko, ekipa koja Vam je uvijek na raspolaganju, spremna pomoći svojim savjetima i prenijeti bogata iskustva stečana sudjelovanjem na brojnim trkačkim natjecanjima – poručuju iz AK Zabok.

Dodajmo kako su u program Škole trčanja AK Zabok uključeni su plan treninga prilagođen prema sposobnostima polaznika, grupni treninzi, vježbe snage, zajednički odlasci na utrke te druženja.

– Dobro nam došli u svijet trčanja, koji će zasigurno donijeti dobre promjene u Vaš život. Opće poznate su i znanstveno dokazane dobrobiti trčanja sa zdravstvenog, psihološkog ali i socijalnog aspekta. U ovim vremenima pomahnitalog materijalizma na najzadnje mjesto stavili smo ono najvažnije, a to su kretanje i zdrav način života. Zato je bitno, da  odluku o drugačijem postavljanju prioriteta u svom životu donesete SADA – objasnili su iz AK Zabok.

Preuzeto sa:

www.zabok.hr

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.