Zabočki “KUP KVARTOVA” će se održati 15.6.2019.

Zabočki “KUP KVARTOVA” će se održati 15.6.2019.

To je malonogometni turnir koji će na jednom mjestu okupiti ekipe iz svih kvartova  grada Zaboka. Na turniru će sudjelovati 20-ak ekipa sa više od 120 igrača, a  pobjednik stječe mogućnost da učini nešto za dobrobit svog kvarta. Može birati hoće li urediti dječje igralište, park ili sportsko igralište.

KUP KVARTOVA ODRŽAT ĆE SE 15. LIPNJA 2019. S POČETKOM U 9 SATI U PARKU MILANA PRPIĆA.

Lokalna akcijska grupa Zagorje-Sutla s partnerima Mrežom udruga Zagor te gradovima Zabokom, Pregradom i Klanjcem provodi projekt „Uzmi pare i napravi nešto za mlade: Participativnim proračunom do aktivnog sudjelovanja mladih u lokalnoj zajednici“.  Projekt financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a cilj mu je poticanje aktivnog sudjelovanja mladih u procesima donošenja odluka u lokalnoj zajednici te jačanje dijaloga mladih i donositelja odluka.

Grad Zabok je osigurao u Proračunu 20.000,00 za realizaciju projekta po izboru mladih Zabočanki i Zabočana.

Izbor za najbolji projekt u Zaboku održan je u City prolazu 25. 5. 2019. od 16 do 20 sati. U konkurenciji su bila četiri projekta. Kup zabočkih kvartova – uredi svoj kvart, Parkić za pse i Piknik kod vidikovca Vodosprema te ŠUDIGO playground, a najviše je glasova dobio projekt Kup Zabočkih kvartova – uredi svoj kvart.

 

Preuzeto sa: www.zabok.hr

 

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.