Tribina Zagreb u strukturiranom dijalogu s mladima, 26. veljače

Tribina Zagreb u strukturiranom dijalogu s mladima, 26. veljače

Mreža mladih Hrvatske poziva Vas na javnu tribinu Zagreb u strukturiranom dijalogu s mladima koje će se održati 26. veljače 2019. godine s početkom u 11h u Kući Europe(Ulica Augusta Cesarca 4, Zagreb).
Ovu tribinu organiziramo u sklopu istoimenog projekta, sufinanciranog od strane Grada Zagreba, Ureda za programe i projekte Europske unije. Cilj tribine je sudionicima približiti mehanizam i proces strukturiranog dijaloga, jednog od najvažnijih procesa Europske unije vezanih uz mlade te javne politike za mlade. Također, veoma je važno korištenje strukturiranog dijaloga kao mehanizma koji na svakodnevnoj razini može pridonijeti razvoju lokalnih politika za mlade.
Stoga ovim projektom ciljamo informirati relevantne dionike s područja Grada Zagreba kako koristiti strukturirani dijalog u svom radu.
Kako bi to postigli, izrađen je katalog dobrih praksi u provedbi projekata strukturiranog dijaloga na lokalnoj razini u zemljama Europske unije (financiranih kroz Ključnu aktivnost 3 Erasmus+ programa). Ovaj katalog bit će predstavljen na tribini te će se detaljnije razgovarati o mogućnostima ovog mehanizma. Uz to, naši panelisti približit će sudionicima na koji način se projekti strukturiranog dijaloga provode u praksi. Gosti su:
Monika Živković, HZZ PU Vukovar
Nino Preložnjak, Udruga VUK, Varaždin
Petar Latinčić, Voditelj Odjela za mlade Grada Zagreba (TBD)
Hrvoje Novak, Savjet mladih Krapinsko- zagorske županije
Molimo Vas da svoje sudjelovanje potvrdite najkasnije do ponedjeljka, 25. veljače, ispunjavanjem sljedeće prijavnice: https://goo.gl/7yNyqj
Za sve upite kontaktirajte nas na pjakovina@mmh.hr ili posjetite našu web i/ili Facebook stranicu (https://bit.ly/2tr4THH)
Preuzeto sa: www.mmh.hr

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.