Radionice za prijavitelje projekata na natječaje ESF-a

Radionice za prijavitelje projekata na natječaje ESF-a

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u sklopu Programa podrške i provedbe programa EU te u suradnji s regionalnim suradnim organizacijam,a među kojima je i ACT Grupa, nastavlja s provedbom radionica namijenjenih udrugama i drugim potencijalnim prijaviteljimana pozive za dodjelu bespovratnih sredstava Europskog socijalnog fonda, koje uopće nemaju ili imaju malo iskustva u području upravljanja projektnim ciklusom, procjenom potreba u lokalnoj zajednici, osiguravanjem kvalitetne provedbe projekata, menadžmentom volontera i drugim relevantnim temama.

Cilj je ovih radionica upoznati sudionike s osnovnim pojmovima vezanima uz teme korisne prilikom osmišljavanja projektnih prijedloga, s osobitim naglaskom na mogućnosti prijava na pozive za dodjelu bespovratnih sredstava Europskog socijalnog fonda.

ACT Grupa će do kraja travnja u Čakovcu održati dvije radionice – Inovativni modeli prikupljanja sredstava za djelovanje organizacija civilnoga društva (24.4.2019.) i Upravljanje projektnim ciklusom (25. i 26.4.2019., dvodnevna radionica).

Detalje o svakoj radionici, rokove za prijavu i prijavne obrasce za sudjelovanje na ovim, ali i drugim radionicama koje se održavaju u sklopu Programa podrške i provedbe programa EU, možete pronaći na www.financijskepodrske.hr/home/events.

Preuzeto sa: www.act-grupa.hr

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.