Na ljetnoj školi u Pečuhu učite o interkulturnoj klimi i prikupite dodatne ECTS-e

Na ljetnoj školi u Pečuhu učite o interkulturnoj klimi i prikupite dodatne ECTS-e

Mađarsko Sveučilište u Pečuhu raspisalo je natječaj za ljetnu školu Pecs Summer School – European Challenges in 21st Century – How to move forward?. Ljetna škola održat će se od 27. lipnja do 6. srpnja 2019. godine
Tijekom pohađanja ljetne škole zainteresirani studenti analizirat će promjene interkulturne klime unutar Europske unije s naglaskom na globalne izazove poput međunarodnih migracija, izbjegličkih kriza, sigurnosti i terorizma te religijske suradnje diljem srednje i istočne Europe, posebice unutar Višegradske skupine.
Pečuh se smatra jednim od najljepših gradova središnje Europe s vrlo bogatom kulturom koja datira još od vremena Rimskog Carstva. Osim nove prilike za učenjem, pohađanjem ove ljetne škole možete usavršiti svoje komunikacijske vještine, uživati u kulturnim programima koji uključuju koncerte i izlete te biti dio Festivala svjetla.
Sveučilište u Pečuhu pokrit će troškove školarine, smještaja, obroke i društvene aktivnosti za jednog studenta Sveučilišta u Zagrebu. Prijaviti se mogu studenti preddiplomskog, diplomskog i poslijediplomskog studija, a nakon pohađanja programa student ostvaruje 4 ECTS boda. Službeni je jezik ljetne škole engleski.
Prijave su otvorene do 18. lipnja ovim obrascema više informacija moguće je pronaći na web-stranici summerschool.pte.hu ili kontaktiranjem na e-adresu summerschoolpecs@pte.hu.
www.studentski.hr

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.