U tijeku upisi na studij Izobrazba trenera na jednom od triju najpoželjnijih hrvatskih fakulteta

U tijeku upisi na studij Izobrazba trenera na jednom od triju najpoželjnijih hrvatskih fakulteta

Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, čiji su obrazovni programi treći najpoželjniji među mladima u Hrvatskoj, vrši upise na specijalistički diplomski stručni studij Izobrazba trenera. Budući studenti na jesenskom upisnom roku tako imaju priliku napraviti prvi korak do toga da postanu stručni specijalisti trenerske struke iz kondicijske pripreme sportaša / fitnessa / sportske rekreacije / izabranog sporta u izabranom području sporta.

Osnovna je svrha studija za izobrazbu trenera osiguranje kvalitetne izobrazbe stručnih kadrova za potrebe obavljanja svih stručnih poslova u sportu. U tom smislu ovaj studijski program osigurava kvalitetnu izobrazbu kadrova za rad u području sporta, kondicijske pripreme sportaša, fitnesa i sportske rekreacije s ciljem ispunjavanja zahtjeva za sve većim potrebama tržišta rada javnog i privatnog sektora.

Prijave za studij vrše se osobnim dolaskom u studentsku službu KIF-a (Horvaćanski zavoj 15, Zagreb) od 9. do 13. rujna u vremenu od 10 do 13 sati ili se u istom roku šalju preporučenom pošiljkom na navedenu adresu fakulteta s naznakom Studijski centar za izobrazbu trenera. Prijave se obavljaju na propisanom obrascu koji se preuzima s web-stranice fakulteta, na kojoj je moguće pronaći i detaljnije informacije.

 

Preuzeto sa: www.studentski.hr

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.