LUMEN 2020: počinju prijave, a studente očekuju novčane nagrade u čak četiri područja

LUMEN 2020: počinju prijave, a studente očekuju novčane nagrade u čak četiri područja

Za srijedu, 15. siječnja zakazano je veliko otvorenje LUMENA, a održat će se u Studentskom centru Zagreb. Tom će prilikom studenti doznati više o njegovu koncpetu, a moći će upoznati čak 30 poduzeća.

Naime, LUMEN je najveća regionalna platforma za studentska edukativna natjecanja. Nastao je rebrendiranjem dosadašnjih eSTUDENTovih natjecanja, njih šest organiziranih u posljednjih petnaest godina, a studentima pruža priliku za iskazivanje znanja, stjecanje dragocjenog iskustva i osvajanje vrijednih novčanih nagrada u čak četiri područja: LUMEN Business, LUMEN Data science, LUMEN Development i LUMEN Engineering.

LUMEN Business nastao je kao preinaka Case Study Competitiona, najvećeg regionalnog studentskog natjecanja u rješavanju stvarnih poslovnih slučajeva, a kao nasljednik Mozgala, natjecanja iz područja dubinske analize podataka i prediktivnih modela, javlja se LUMEN Data science. Svoje ideje za razvijanje mobilnih i web-aplikacija studenti će moći pokazati na LUMEN Developmentu, dosadašnjem App Start Contestu, dok će spretnost u izradi praktičnih rješenja iz područja elektrotehnike, umjesto na natjecanju Elektroboj, uskoro dokazati na LUMEN Engineeringu.

Svako područje funkcionira kao zasebno natjecanje u sklopu platforme, a s ciljem pružanja što šireg spektra znanja i vještina studentima, eSTUDENT organizira zajednička predavanja i radionice.

 

Preuzeto sa: www.studentski.hr

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.