Treću godinu zaredom nagrađujemo najuključiviji projekt programa Erasmus+ i Europske snage solidarnosti

Treću godinu zaredom nagrađujemo najuključiviji projekt programa Erasmus+ i Europske snage solidarnosti

Programi Erasmus+ i Europske snage solidarnosti teže promicanju jednakosti i stvaranju jednakih prilike za sve. Stoga je Agencija objavila natječaj  za organizacije/ustanove korisnice i sudionike programa Erasmus+ i Europske snage solidarnosti za najuključiviji projekt proveden u razdoblju od 2017. do 2020. godine.

Cilj ovog natječaja je naglasiti važnost uključivanja osoba s manje mogućnosti u projekte i povećanje vidljivost projekata s temom uključivanja osoba s manje mogućnosti. S obzirom na to da je zbog situacije uzrokovane pandemijom koronavirusa omogućena provedba aktivnosti čiji su elementi virtualni ili su aktivnosti u potpunosti provedene virtualno, ovogodišnjim natječajem želimo dodatno istaknuti vidljivost virtualnih aktivnosti koje su povećale kvalitetu uključivanja sudionika s manje mogućnosti, odnosno otvorile dodatne prilike za sudjelovanje osoba s manje mogućnosti u projektima.

Do 30. studenoga 2020. pošaljite nam svoju priču ili video na inkluzija@mobilnost.hr, a odabrat ćemo tri najinspirativnije priče u o projektima koji su unaprijedli kvalitetu života osoba s manje mogućnosti.

Pobjednik natječaja dobit će, uz nagradni paket Agencije, prijenosno računalo. Druga odabrana priča osvojit će komplet informatičke opreme – web kameru i slušalice s mikrofonom, dok će treća odabrana priča osvojiti selfie  stativ.

Više o Natječaju za najuključiviji projekt programa Erasmus+ i Europske snage solidarnosti te Pravilniku natječaja pronađite na poveznicama.

Preuzeto sa: www.mobilnost.hr

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.