Poziv konferenciju „Dijalog EU-a s mladima postaje vidljiv – informiraj i osnaži mlade na lokalnoj razini“

Poziv konferenciju „Dijalog EU-a s mladima postaje vidljiv – informiraj i osnaži mlade na lokalnoj razini“

U okviru predsjedanja Republike Hrvatske Vijećem Europske unije, u Zagrebu se od 9. do 11. ožujka 2020. godine održava EU konferencija za mlade „Mogućnosti za mlade u ruralnim područjima – Kako osigurati održivost ruralnih zajednica u EU?“.
Kako bismo tijekom predsjedanja što većem broju mladih iz različitih dijelova Hrvatske omogućili uključivanje u aktivnosti vezanih uz područje mladih, Savjet za mlade Vlade Republike Hrvatske će organizirati konferenciju „Dijalog EU-a s mladima postaje vidljiv – informiraj i osnaži mlade na lokalnoj razini“ na kojoj želimo čuti razmišljanja mladih različitih dijelova Hrvatske o tome kako poboljšati Dijalog EU-a s mladima i osigurati još veće uključivanje mladih. Navedena konferencija će se održati 11. ožujka 2020. s početkom u 15 sati u Konferencijskom
centru, Šubićeva ulica 29, Zagreb, a njezino predviđeno trajanje je do 18 sati. Cjelokupno događanjezamišljeno je kao dijalog više od sto mladih iz urbanih i ruralnih sredina s donositeljima odluka s ciljem upoznavanja prioriteta Hrvatske tijekom predsjedanja te s osobitim naglaskom na uključivanje mladih u pojedine politike na nacionalnoj i europskoj razini.Ono će na taj način pridonijeti i osnaživanju mladih u ruralnim sredinama, što je jedan od ključnih prioriteta Hrvatske tijekom predsjedanja.

S obzirom na ograničen broj mjesta, sve zainteresirane udruge mladih i za mlade mogu putem ispunjenog obrasca za prijavu, na adresu elektroničke pošte ines.ivanis@mdomsp.hr (01/555-7205) dostaviti prijedlog jednog predstavnika/ce za sudjelovanje na konferenciji, a zaključno do 2. ožujka 2020. godine.

Potvrde o prihvaćenim prijedlozima za sudjelovanje na konferenciji, kao i sve dodatne informacije, bit će Vam dostavljene po zatvaranju prijava za sudjelovanje.

 

OBRAZAC ZA PRIJAVU NA KONFERENCIJU (1)

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.