Upitnik o ravnopravnosti spolova u KZŽ

Upitnik o ravnopravnosti spolova u KZŽ

Povjerenstvo za ravnopravnost spolova Krapinsko-zagorske županije (ŽPRS) započelo je s pripremama za izradu novog Akcijskog plana za ravnopravnost spolova u KZŽ za razdoblje do 2021. godine. Akcijski plan bit će usklađen s Europskom poveljom o ravnopravnosti spolova na lokalnoj razini kojoj je Krapinsko-zagorska županija pristupila 2015. godine. Kako bi akcijski plan što kvalitetnije i fokusiranije odgovarao na potrebe i interese žena i muškaraca u Krapinsko-zagorskoj županiji te doveo do veće razine ravnopravnosti spolova pripremljen je upitnik koja se nalazi na linkuhttps://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdbCbPdcLMedMxmuXxCbxkVrofZsO6KNQne7CmBtBJrG3Hf7g/viewform?usp=pp_url
Bili bismo vam zahvalni na daljnjoj distribuciji upitnika!
Upitnik se nalazi u prilogu pripremljen za printanje ukoliko ga želite distribuirati ili koristiti na taj način. Tako ispunjen upitnik molimo da pošaljete na Povjerenstvo za ravnopravnost spolova KZŽ, Magistratska 1, 49000 Krapina.
Anketa je anonimna te će njeni rezultati biti korišteni isključivo u svrhu pripreme Akcijskog plana. Za sva pitanja vezano uz anketu možete nam se obratiti putem e-maila predsjednice ŽPRS Tajane Broz – tajuska@gmail.com.

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.