POZIV NA EDUKACIJU „ZABOK ZA MLADE- ZAJEDNICA PO MJERI MLADIH“ 16. I 17. OŽUJKA 2020.

POZIV NA EDUKACIJU „ZABOK ZA MLADE- ZAJEDNICA PO MJERI MLADIH“ 16. I 17. OŽUJKA 2020.

Grad Zabok, zajedno s partnerima na projektu, poziva vas na edukaciju o javnim politikama i politikama za mlade. Edukacija je namijenjena mladima, organizacijama koje okupljaju mlade, lokalnoj samoupravi i Savjetu mladih koji imaju prebivalište ili boravište na području grada Zaboka.

Sudionici će dobiti saznanja o tome što su javne politike, kako njihovo kreiranje i izvođenje izgleda u praksi, kako izgleda proces izrade javne politike za mlade u Zaboku, koja je uloga u procesu te kako mogu detektirati probleme i potrebe korištenjem različitih alata kako bi došli do podataka.

Edukacije će se održati:

  • 16. 3 . 2020. u Centru za mlade KZŽ (Centar za mlade KZŽ – Zelena dvorana, Trg svete Jelene , Zabok) od 08:30 – 14:00 sati
  • i 17. 3. 2020. u Gradskoj vijećnici Grada Zaboka (Zivtov trg 10).

Edukacija se provodi u okviru projekta„Zabok za mlade- zajednica po mjeri mladih” kojeg provodi Grad Zabok s partnerima udrugom Regenerator, Srednjom školom Zabok, Školom za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok i Gimnazijom Antuna Gustava Matoša Zabok. Projekt je financiran od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku i Grada Zaboka.

Za sudjelovanje na edukaciji potrebno se prijaviti putem e-maila voditeljici projekta Martini Šarić na martina@zabok.hr najkasnije do 12.03.2020. sa sljedećim podacima:

  1.     Ime i prezime
  2.     Ustanova/institucija/organizacija
  3.     Godina rođenja
  4.     Iskustvo/sudjelovanje u izradi strategija/Programa za mlade.

Broj sudionika/ca je ograničen na 20 te pravo prvenstva imaju sudionici/ce koji su se prvi prijavili. Edukacija je besplatna a za sve sudionike/ce osigurani su ručak i osvježenje.

Cijeli program pogledajte na linku Poziv na radionicu.

 

Preuzeto sa: https://www.zabok.hr/

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.