Prijavite se za volontiranje na Student Day Festivalu!

Prijavite se za volontiranje na Student Day Festivalu!

Ako u razdoblju između 6. i 19. svibnja nemate prezgužvan raspored i želite biti produktivni, prijavite se za volontiranje na Student Day Festivalu, u nekima od sedam ili čak svim dijelovima Festivala.

Za sve one koji to još ne znaju, Student Day Festival održava se u Hrvatskoj te široj regiji i ove godine, nakon devet uspješno održanih festivala, a svojim će posjetiteljima ponuditi bogat repertoar kulturnih, sportskih, znanstvenih, humanitarnih, informativnih, zabavnih i glazbenih sadržaja uz poznate hrvatske i svjetske izvođače. Festival se sastoji od tri faze od kojih prva podrazumijeva kulturni tjedan, druga predstavljanje studentskih inicijativa, udruga i projekata, a treća koncertni dio, koji će se održati 17. i 18. svibnja.

Na Festivalu možete volontirati na promo štandu, u pripremi koncertnog dijela, prezentaciji programa studentskih udruga, znanstvenom programu, u sportskom dijelu, pomoći oko izvođača u backstageu te u izradi akreditacija. Bitno je napomenuti da na odabrane datume između 6. i 19. svibnja budete slobodni minimalno 4-8 sati. Više detalja o prijavi pronaći ćete na Facebook stranici, dok su detalji o Festivalu dostupni ovdje.

 

Preuzeto sa: www.studentski.hr

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.