Open Culture: besplatne e-knjige, filmovi i brojni drugi sadržaji

Open Culture: besplatne e-knjige, filmovi i brojni drugi sadržaji

Otkako su zbog koronavirusa zatvorene sve knjižnice širom svijeta, u fokus su nam, više nego do sada, došli svi materijali koji su dostupni na internetu. Ipak, te materijale nije uvijek lako pronaći, a ni razlučiti kvalitetne od onih koji to baš i nisu.

Open Culture od 2006. godine na jednom mjestu okuplja visoko kvalitetne kulturne i edukacijske materijale za cjeloživotno učenje za sve zainteresirane širom svijeta i to potpuno besplatno. Jedini je uvjet da dovoljno dobro baratate engleskim jezikom.

Web 2.0 nam je omogućio nastanak ogromne količine kvalitetnih audio i video sadržaja koji su rasuti bespućima interneta ali često ih nije baš lako pronaći, a Open Culture za glavnu misiju ima okupiti te sadržaje na jednom mjestu i omogućiti korisnicima brz i jednostavan pristup.

Tako preko njihove mrežne stranice možete pristupiti 1500 online tečajeva koje nude vrhunska sveučilišta širom svijeta, 1150 besplatnih online filmova1000 zvučnih knjiga i 800 e-knjiga. Također možete samostalno učiti čak 46 stranih jezika i pristupiti mnogim edukacijskim materijalima.

Zaronite u Open Culture svijet, i doba kućne izolacije će vam puno brže proći! Pronađite ih ovdje.

 

Preuzeto sa: www.gkr.hr

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.