Dodatni termin Euroguidance webinara o profesionalnom usmjeravanju u srednjoj školi, 15. lipnja 2020.

Dodatni termin Euroguidance webinara o profesionalnom usmjeravanju u srednjoj školi, 15. lipnja 2020.

Zbog velikog interesa za sudjelovanje na webinarima, Euroguidance centar objavio je dodatni termin za online radionicu namijenjenu stručnim suradnicima psiholozima i pedagozima u srednjoj školi na temu „Upoznavanje karakteristika učenika u okviru profesionalnog usmjeravanja: Što kada nam nisu dostupni testovi i upitnici?“ predavačice Maje Parmač Kovačić, Odsjek za psihologiju, Filozofski fakultet Sveučilišta u Zagrebu. Radionica će se održati u ponedjeljak, 15. lipnja 2020. od 13 do 14.30.

Više informacija o sadržaju radionice dostupno je na mrežnim stranicama Agencije za mobilnost i programe Europske unije (radionica br. 2).

Prijave na radionice odvijat će se isključivo putem sustava EMA u okviru CARNET-ovog projekta e-Škole. Rok za prijavu je 11. lipnja 2020. do 15 sati. Napominjemo da je broj sudionika ograničen, stoga je uputno prijaviti se čim prije. Potvrde o zaprimanju prijava uz detaljne informacije o sudjelovanju bit će poslane najkasnije 12. lipnja 2020. na e-mail adrese registrirane u sustavu EMA (skole.hr).

Organizator radionica je Euroguidance centar Hrvatska – europska inicijativa koja djeluje u okviru Agencije za mobilnost i programe Europske unije s ciljem poticanja stručnog usavršavanja i međunarodne mobilnosti stručnjaka iz područja profesionalnog usmjeravanja u Hrvatskoj te promicanja mogućnosti u okviru programa Erasmus+. U organizaciji edukativnih događanja za stručne suradnike već dugi niz godina ostvarujemo odličnu suradnju s predavačicama s Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, posebice u izvođenju Seminara o profesionalnom usmjeravanju za psihologe i pedagoge, izradi publikacija i suradnje na brojnim događanjima na temu profesionalnog usmjeravanja i karijernog savjetovanja.

 

Kontakt:

Mia Trcol, Euroguidance Hrvatska, Agencija za mobilnost i programe Europske unije

telefon: 01/ 5497 898

e-mail: euroguidance@mobilnost.hr

 

Preuzeto sa: www.mobilnost.hr

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.