Veleposlanstvo Francuske Republike u Republici Hrvatskoj objavljuje treći natječaj za organizacije civilnog društva.

Veleposlanstvo Francuske Republike u Republici Hrvatskoj objavljuje treći natječaj za organizacije civilnog društva.

Ovaj poziv ima za cilj jačanje francusko-hrvatskih partnerstava kroz razvoj malih projekata (maksimalni iznos potpore je 3.000 EUR) u jednom od tri prioritetna područja:
1. ravnopravnost spolova i borba protiv bilo koje vrste rodne diskriminacije,
2. pomirba i promicanje tolerancije te
3. zaštita okoliša i borba protiv klimatskih promjena.

Potpora dodijeljena u okviru ovog poziva može pokriti troškove vezane uz aktivnosti kao što su organizacija konferencija i okruglih stolova, studijske posjete, zagovaranje, obrazovne aktivnosti namijenjene djeci i mladima, obuke, zajedničke publikacije. Svi projekti moraju uključivati francusku komponentu u smislu povezanosti s nekom francuskom organizacijom ili institucijom, angažiranja francuskih stručnjaka, interesa za razmjenu iskustva s Francuskom itd., a kako bi se promicalo međusobno razumijevanje i razmjena iskustava između dviju zemalja.

Prijave moraju biti podnesene na engleskom jeziku i poslane e-poštom na adresu djuro.zifra(a)diplomatie.gouv.fr najkasnije do 28. ožujka 2021. godine, u 23h59.

 

Više informacija možete pronaći na:https://hr.ambafrance.org/Objava-Poziva-za-podnosenje-prijedloga-za-potporu-organizacijama-civilnog-4428?fbclid=IwAR0Dz_gLUpNnKLE9msSBS_8F9OS1yGUh99-36uCupfsh7ZOURXC1ky8NHhM

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.