Poziv za snimanje videa u sklopu 16. Sajam udruga KZŽ

Poziv za snimanje videa u sklopu 16. Sajam udruga KZŽ

Poštovani predstavnici i predstavnice udruga,

ove godine zbog pandemije COVID-19 virusa i dalje nastavljamo s online obilježavanjem 16. Sajma udruga KZŽ. Ove godine za online predstavljanje udruga prikupit ćemo kratke video uratke udruga s područja Krapinsko-zagorske županije koje žele predstaviti svoj rad. Snimljeni videi bit će dostupni široj javnosti 12.6.2021. na stranici www.udrugekzz.info, a o čemu ćete biti pravovremeno obaviješteni. Ukoliko niste u mogućnosti sami snimiti video molimo Vas da nam povratno javite kako bismo Vam osigurali snimanje od strane volontera Mreže udruga Zagor.

Upute za snimanje videa

  1. Video treba trajati najviše 60 sekundi, te treba prikazivati rad Vaše udruge odnosno aktivnosti kojima se bavite. (Pitanja na koja trebate odgovoriti u videu su: Naziv udruge i čime se bavite, koje aktivnosti provodite, kako je situacija s koronom u posljednjih godinu dana utjecala na vaš rad, na što ste posebno ponosni).
  2. Molimo Vas da nam uz video snimku dostavite nekoliko fotografija s Vaših aktivnosti kako bismo ih mogli uvrstiti u Vaš isječak
  3. Video treba snimiti vodoravno ukoliko snimate mobitelom (u rezoluciji 1080p- full HD).
  4. Uz napravljeni video potrebno je poslati naslov i kratki opis.
  5. Dostavom videa pošiljatelj/ica potvrđuje da postoji suglasnost za objavljivanje, posebice ukoliko se u video nalaze maloljetne osobe, te garantira da ne postoje prava trećih osoba i da će sve zahtjeve trećih osoba rješavati osobno i bez dodatne naknade.
  6. Dostavljeni podaci se prikupljaju u skladu sa Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (Narodne Novine broj 42/2018) i koristi isključivo u svrhe obilježavanja 16. Sajma udruga KZŽ i neće se koristiti u druge svrhe. Organizator događaja dužan je pošiljatelju/ici pružiti sve potrebne informacije sukladno članku 15. Uredbe (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ (Opća uredba o zaštiti podataka). Dostavom podataka pošiljatelj/ica jamči istinitost podataka te svoju privolu davanja podataka u navedene svrhe.
  7. Video zapisi šalju se putem elektroničke pošte na kristina@zagor.info najkasnije do 3.5.2021.

Za sve dodatne informacije slobodno nas nazovite (Kristina: 091 94 10310) ili nam se javite putem maila: kristina@zagor.info

Veselimo se Vašim video uradcima za koje vjerujemo da imate puno lijepih stvari za pokazati i snimiti, a na ovaj način možete obilježiti svoj rad i predstaviti se široj javnosti 🙂

Dodatna napomena: Ukoliko epidemiološka situacija dopusti 16. Sajam udruga KZŽ organizirati će se i u fizičkom obliku, a o čemu ćete biti pravovremeno obaviješteni.

Srdačan pozdrav!

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.