Do subote otvorene prijave na „Win-Win”, studentsko natjecanje u digitalnom marketingu

Do subote otvorene prijave na „Win-Win”, studentsko natjecanje u digitalnom marketingu

Digitalna agencija Arbona organizira online studentsko natjecanje Win-Win u digitalnom marketngu. Studenti uz vodstvo stručnih mentora izrađuju, pokreću i nadziru kampanju s Arboninim budžetom za prijavljena poduzeća.

– Budžet za kampanju koji osigurava Arbona, mogućnost testiranja digitalnog oglašavanja, povećanje online vidljivosti i potencijalni rast prodaje win je koji osvajaju odabrana poduzeća. Studentski win ostvaruje se besplatnim mentorstvom Arboninih stručnjaka, praktičnim iskustvom upravljanja kampanjama u specijaliziranim marketinškim alatima, odličnim dodatkom životopisu te prilikom za zaposlenje. – poručuju organizatori.

Više od 200 prijavljenih kandidata, ističu, razlog su da svi zainteresirani požure sa svojim prijavama. Otvorene su, naime, do subote, 24.travnja, u 23:59 sati.

– U ovim izazovnim vremenima Arbonin je cilj pomoći mladima da kroz partnersku suradnju s gospodarskim sektorom ostvare potencijal za razvoj svoje karijere u Hrvatskoj. Arbona će biti vjetar u leđa koji olakšava krizna vremena i poduzećima kako bi bez financijskog rizika iskusili prednosti digitalnog marketinga i online prisutnosti. – dodaju iz agencije.

Sve dodatne informacije, pravila, raspored i obrazac za prijavu dostupni su na službenoj stranici natjecanja.
Preuzeto sa: www.studentski.hr

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.