Radionice “Let’s Create a Game’’

Radionice “Let’s Create a Game’’

Od 2. do 23. ožujka 2022. svake srijede od 16:30 do 20.00 održavat će se radionica “Let’s Create a Game’’. Na radionici “Let’s Create a game” naučit ćete o igrama na ploči, kako se dizajniraju i kako se kreiraju pravila igre. Imat ćete priliku dizajnirati svoju igru na ploči.

Radionica će se održavati u Centru za mlade KZŽ (Trg svete Jelene 6, Zabok), a u slučaju promjene mjera Stožera tečaj će se nastaviti online putem aplikacije ZOOM.

Prijava je obavezna te je broj mjesta na radionici ograničen na 15. Prijava putem linka https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe9vJLCghUrryMvkBM3UN4vC6grfJcB66gSj5gN1bo9vKk6-g/viewform

Radionice su besplatne i prijaviti se mogu mladi od 15-30 godina starosti. Radionice vodi naš volonter Erkin iz Turske te će se odvijati na engleskom jeziku.

Što je Igra na ploči?

Igra na ploči je vrsta igre koja za osnovu ima podlogu ili ploču, a koja može biti napravljena od raznih vrsta materijala. U većini slučajeva ploča je obično podijeljena na polja koja su iste veličine kao kod igre šah, no to nije obavezno. Klasične igre na ploči; Alquerque, Backgammon (tavla), Čovječe ne ljuti se!, Dama, Monopoly, Pictionary, Alias i slične igre.

 

Lets createa a game

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.