Poziv na natječaj “Dobro biram – volontiram!

Poziv na natječaj “Dobro biram – volontiram!

Mreža udruga Zagor objavljuje natječaj “Dobro biram – Volontiram!” za učenike/ce osnovnih škola s područja Krapinsko-zagorske županije. Pozivaju se svi učenici/ce osnovnih škola da napišu i pošalju po jedan kratki autorski tekst o volontiranju koji sadržava kratki opis pozitivnih iskustava volontiranja i odgoja za volontiranje, razloge volontiranja, značaj volontiranja za djecu i mlade, te ostale teme vezane za volontiranje.
Svrha ovog Natječaja prikazati je volontiranje kao društveno korisno, kako za djecu i mlade, tako i za cjelokupnu zajednicu kroz literarni izričaj.
Prijave traju od 7. 2. 2018. do 7. 3. 2018. do 12 sati, te se šalju na mail volontirajmo@zagor.info
 Rad ne smije biti duži od 2 kartice teksta i šalje se u DOC i PDF formatu. Tekst mora biti napisan na hrvatskom jeziku i ne smije biti objavljen. Pobjednički radovi osvojit će simbolične nagrade.
Datum uručenja nagrada pobjednicima bit će naknadno objavljen.
Projekt provodi Mreža udruga Zagor u partnerstvu s Osnovnom školom Ksavera Šandora Gjalskog Zabok, Osnovnom školom Bedekovčina, Osnovnom školom Đure Prejca Desinić i Društvom „Naša djeca“ Zabok. Projekt financira Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u okviru izvaninstitucionalnog odgoja i obrazovanja.
 

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.