Poziv na edukaciju i umrežavanje udruga mladih i za mlade o razvoju projekata financiranih iz sredstava Europskih strukturnih i investicijskih fondova (ESIF) usmjerenih mladima koji se trenutno nalaze u NEET statusu.

Poziv na edukaciju i umrežavanje udruga mladih i za mlade o razvoju projekata financiranih iz sredstava Europskih strukturnih i investicijskih fondova (ESIF) usmjerenih mladima koji se trenutno nalaze u NEET statusu.

Od 26. do 29. ožujka u Samoboru, u hotelu Lavica, će se održati edukacija i umrežavanje udruga mladih i za mlade o razvoju projekata financiranih iz sredstava Europskih strukturnih i investicijskih fondova (ESIF) usmjerenih mladim osobama koji se trenutno nalaze u NEET (Not in employment, education or training) statusu.

Ukoliko ste udruga koja se bavi problemima osoba u NEET statusu tj. s mladih koji nisu u sustavu obrazovanja, osposobljavanja (obrazovanja odraslih) i nisu zaposleni ili ako ste udruga koja se želi baviti tom tematikom, ovo je pravi događaj za Vas. Na edukaciji će se razvijati projektne ideje, dogovarati partnerstva te će objasniti uloga europskih sredstava i koje vrste projekata se mogu prijavljivati na njih.

Prijave su otvorene do 12. ožujka u 23:59, a predviđeno je da na treningu prisustvuju predstavnici 10 udruga. Prihvaćati ćemo samo jednu prijavu po udruzi. Troškovi edukacije i smještaja su pokriveni od strane organizatora, a od putnih troškova refundiramo troškove samo javnog prijevoza. Program radionice će biti objavljen naknadno na ovoj stranici, ali planirani dolazak je 26. ožujka u popodnevnim satima, te odlazak nakon ručka 29. ožujka.

Prijavite se putem ove poveznice: https://goo.gl/forms/yyngsZ8fDn5ltNv32

O selekciji kandidata će svi biti obaviješteni 14. ožujka.

Aktivnost se provodi u sklopu projekta „Pronađena generacija: podrška kvalitetnom zapošljavanju mladih u riziku od siromaštva i socijalne isključenosti“ financiranog od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Preuzeto sa: http://mmh.hr

 

 

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.