Započele prijave za radionicu namijenjenu odraslima te korisnicima s manjkom iskustva!

Započele prijave za radionicu namijenjenu odraslima te korisnicima s manjkom iskustva!

Agencija za mobilnost i programe Europske unije organizira radionicu za izradu projektnih prijava za program Erasmus+, Ključnu aktivnost 1 u području obrazovanja odraslih u okviru Poziva na podnošenje prijedloga za program Erasmus+ za 2019. godinu.

Radionica će se održati u Zagrebu, 12. listopada 2018. od 10 do 16 sati  u Agenciji za mobilnost i programe EU, Frankopanska ul. 26, 10000, Zagreb.

Rok za prijavu je 8. listopada 2018., putem jednostavnog PRIJAVNOG OBRASCA

Događanje je namijenjeno prvenstveno novim potencijalnim korisnicima Erasmus+ programa u općem (nestrukovnom) obrazovanju odraslih te potencijalnim korisnicima s manjkom iskustva. Cilj radionice je motivirati i osnažiti nove korisnike u  pokretanju  projekata mobilnosti u svrhu učenja za pojedince (KA1) u okviru programa Erasmus+. U sklopu događanja bit će predstavljene praktične informacije o prijavnom procesu, primjeri dobre prakse te će biti održana  radionica za pisanje KA1 projektnih prijedloga.

Uz osoblje Agencije za mobilnost i programe EU- kroz radionicu će vas voditi doc. dr. sc. Tihomir Žiljak, iz Pučkog otvorenog učilišta Zagreb, uvaženi stručnjak s područja andragogije i korisnik s višegodišnjim iskustvom u provedbi Erasmus+ projekata.

U području obrazovanja odraslih u projektima mobilnosti (KA1) mogu sudjelovati organizacije koje nude usluge općeg (nestrukovnog) obrazovanja odraslih osoba, bilo da se radi o formalnom, neformalnom ili informalnom obrazovanju. Primjeri takvih ustanova su: pučka otvorena učilišta, ustanove za obrazovanje odraslih (npr. osnovne škole za odrasle), škole stranih jezika, udruge koje nude usluge općeg obrazovanja, knjižnice, muzeji itd.

U okviru programa Erasmus+ Ključne aktivnosti 1, u području obrazovanja odraslih, nude se mogućnosti odlaska na usavršavanja i osposobljavanja u inozemstvu za osoblje organizacija za obrazovanje odraslih.

Više o mogućnostima u okviru programa Erasmus+ u  području obrazovanja odraslih možete pronaći ovdje.

Za sva pitanja obratite se na grundtvig@mobilnost.hr.

 

Preuzeto sa: http://mobilnost.hr/hr/novosti/zapocele-prijave-za-radionicu-namijenjenu-odraslima-te-korisnicima-s-manjkom-iskustva-/

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.