Poziv za sudjelovanje u međunarodnom projektu “ACT4IMPACT”

Poziv za sudjelovanje u međunarodnom projektu “ACT4IMPACT”

Udruga za ekonomiju zajedništva, Starkmacher i  Social Academy provode projekt  „Act4Impact“ koji se održava kroz  2019. i 2020. godinu.

Projekt „Act4Impact“ obuhvaća aktivnosti izgradnje kapaciteta, kao i mobilnosti mladih te mladih radnika koji su međusobno povezani.

Provedba će započeti sastankom u Mannheimu, koji započinje u ožujku 2019. godine s članovima iz svake partnerske organizacije. Osim pitanja upravljanja i diseminacije, sudionici će definirati kriterije za odabir dobre prakse za obuku poduzetništva mladih. Tijekom prva 3 mjeseca projekta, mladi radnici iz svih partnerskih organizacija prikupljaju dobru praksu programa obuke mladih poduzetnika temeljenih na konceptu socijalnog poduzetništva općenito s posebnim naglaskom na poduzetničke vještine, vodstvo i upravljanje, analizu potreba i problema te financiranje.

Pozivaju se mlade osobe između 18 i 30 godina s poduzetničkim idejama ili inicijativama kojima profit nije jedini i isključivi cilj i osobe koje rade s mladima i imaju sluha za društveno poduzetništvo, društvenu odgovornost i opće dobro da sudjeluju u projektu “Act4Impact”.

Projekt je sufinanciran od strane Erasmus+ fondacije EU.

Prijave je moguće izvršiti putem sljedećih e-maila adresa: udruga@uez.hr i peter.fabjan@gmail.com
Više informacija možete dobiti putem telefona i/ili whats up na broju +385 97 376 409

Preuzeto sa: www.civilnodrustvo-istra.hr

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.