Info dan: Obzor 2020. Širenje izvrsnosti i sudjelovanja

Info dan: Obzor 2020. Širenje izvrsnosti i sudjelovanja

U okviru programa Obzor 2020, a prvenstveno kroz posebnu mjeru Širenje izvrsnosti i sudjelovanja (Spreading excellence and widening participation), potiče se podizanje istraživačkih kapaciteta, istraživačke izvrsnosti i uključivanje istraživača i istraživačkih institucija iz tzv. Widening zemalja u zajednički Europski istraživački prostor.

Kako bi hrvatske korisnike upoznali sa mogućnostima financiranja u sklopu ove mjere, te potencijalne prijavitelje upoznali sa iskustvima i primjerima dobre prakse, Agencija za mobilnost i programe EU organizira info dan.

Sa zadovoljstvom se pozivaju svi zainteresirani na info dan „Obzor 2020. Informativni dan Širenje izvrsnosti i sudjelovanja“ koji će se održati u četvrtak, 24. listopada 2019. u Agenciji za mobilnost i programe EU, Frankopanska 26 (u velikoj dvorani Leksikografskog zavoda Miroslav Krleža), što će biti potvrđeno sudionicima koji se prijave za sudjelovanje na info danu prilikom slanja službenog programa. Početak registracije bit će u 8:30 sati.

Info dan je namijenjen istraživačima, predstavnicima visokih učilišta, znanstvenih instituta, istraživačkih centara i drugih znanstvenih organizacija koji su zaineresirani za sudjelovanje u akcijama Obzora 2020. u području Širenja izvrsnosti i sudjelovanja.

Sudjelovanje na info danu je besplatno, a prijava je moguća putem sljedeće poveznice prijava. Prijave su otvorene do ponedjeljka 21. listopada 2019. godine.

U slučaju problema s prijavom putem navedene poveznice ili dodatnih pitanja, slobodno nam se obratite na e-mail viktor.koska@mobilnost.hr.

 

Preuzeto sa: http://www.mobilnost.hr/hr/

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.