EACEA pokrenula novu platformu za prijave na natječaje

EACEA pokrenula novu platformu za prijave na natječaje

Izvršna agencija za obrazovanje, audiovizualnu politiku i kulturu (EACEA) pokrenula je novu platformu Funding and Tender Opportunities (F&TP) na kojoj će ubuduće biti objavljivani svi natječaji. Pilot faza počela je ove jeseni pa je jedan dio natječaja već objavljen na novoj platformi, a od rujna 2020.  svi će natječaji biti objavljivani isključivo ondje. Prijave će se nakon toga datuma vršiti putem eGrants sistema.

Pilot faza već je počela pa se od rujna 2019. putem Funding and Tender Opportunities (F&TP) može pretraživati jedan manji dio natječaja, primjerice natječaji za aktivnosti inicijative Europska sveučilišta.

No, za većinu poziva koje objavljuje EACEA mjesto objave natječaja i način prijave ostaju nepromijenjeni do rujna 2020. Svi prijavitelji nastavljaju koristiti PIC prilikom prijave, a novi korisnici se mogu registrirati na portalu F&TP.

Zahvaljujući novoj platformi cjelokupna procedura neophodna za dobivanje bespovratnih sredstava nalazit će se na jednom mjestu, u potpunosti bez papira. Korisnici će tako preko F&TP platforme moći pratiti natječaje, podnositi prijave, potpisivati ugovore, podnositi izvještaje te pratiti svu korespodenciju o svojim projektima.

 

Preuzeto sa: www.mobilnosti.hr

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.