OTP banka nagrađuje studente novčanim iznosima!

OTP banka nagrađuje studente novčanim iznosima!

Protekli blagdani svima su, baš kao i svake godine, opustošili novčanike i bankovne račune, a studentima to nekako najteže pada jer je njihov budžet najčešće ionako poprilično skroman. Kako bi se na početku nove godine manje brinuli oko financija, a više oko svojih primarnih fakultetskih obveza, odlična im vijest stiže iz OTP banke – bez imalo muke mogu popraviti svoje financijsko stanje za ukupno 300 kuna, što je sasvim dovoljno za pokrivanje mnogih njihovih neizbježnih troškova.

Iznos od 300 kuna pokriva brojne troškove prosječnog studenta – evo kako ga osvojiti

Naime, raspisan je nagradni natječaj u čijem se sklopu 100 studenata nagrađuje sa 100 kuna na Visa web prepaid kartici. Za sudjelovanje je potrebno prijaviti se do 1. ožujka 2020. i u bilo kojoj poslovnici OTP banke besplatno otvoriti paket OTP Indeks (uz uvjet da nisu postojeći korisnici paketa i da ga do sada nisu koristili). Valja napomenuti da je prilikom otvaranja paketa u poslovnici potrebno prikazati vaučer koji će dobiti na e-mail adresu nakon prijave.

Sa 100 kuna mogu, primjerice:

  • isprintati skriptu za sljedeći ispit (20-ak kuna)
  • platiti članarinu u knjižnici koja će im zatrebati tijekom nadolazećih ispitnih rokova (50-ak kuna)
  • kupiti pola kilograma turske kave da ih drži budnima dok uče (20-ak kuna)
  • nagraditi se čokoladom za marljivo učenje (10-ak kuna).

Uz te im izdatke mogu uletjeti i troškovi kao što su, primjerice:

  • učlanjivanje u teretanu za skidanje viška kilograma za koji je zaslužan blagdanski stol (100-tinjak kuna)
  • rođendanski poklon cimeru (sitnica za 50-ak kuna)
  • džemper na sniženju (50-ak kuna).

A sve ih može pokriti dodatnih 200 kuna koje će prvih 100 prijavljenih osvojiti prijavom u OTPeticu. Naime, taj iznos isplatit će se na Visa web prepaid karticu onim studentima koji se uz otvaranje paketa OTP Indeks do 1. ožujka prijave u OTPeticu.

Nitko ne ostaje praznih ruku – studente očekuju super pogodnosti i nagrade

Studenti koji se u razdoblju trajanja natječaja prijave za sudjelovanje, ali ne među prvih 100, ne mogu osvojiti nagrade na Visa web prepaid kartici, ali zato mogu osvojiti dodatnih 300 bodova u OTPetici.

OTPetica, naime, potpuno je besplatan program vjernosti kojem se pristupa putem internetskog ili mobilnog bankarstva, a bodovi se skupljaju rješavanjem zanimljivih izazova. Prikupljeni bodovi mogu se zamijeniti za super pogodnosti i nagrade kao što su: bonovi za Dm i Konzum, 20% popusta na karte FlixBusa, popust u Anabella parfumerijama i mnoge druge pogodnosti među kojima svatko pronađe nešto za sebe, pa će se sigurno pronaći nešto i za, primjerice, spomenuti rođendanski poklon cimeru – i tako je riješena još jedna stvar s popisa za kupovinu.

Višestruka win-win situacija

Ne samo da u ovom nagradnom natječaju svaki student dobiva novčani iznos ili bodove koje može zamijeniti za super pogodnosti i nagrade, prijava u OTPeticu i otvaranje OTP Indeksa su win-win situacije same po sebi i kontinuirano donose benefite.

Naime, paket OTP Indeks potpuno je besplatan studentski paket u kojem će svaki student, bez obzira voli li tradicionalno bankarstvo u poslovnici ili, realnije, online bankarstvo, pronaći nešto za sebe! Besplatno korištenje paketa studentima je omogućeno tijekom cijelog studiranja, a osim proizvoda za jednostavnije financijsko poslovanje, korisnici paketa mogu doći i do povoljnih studentskih gotovinskih kredita. U paketu je potpuno besplatno i korištenje usluga mobilnog i internetskog bankarstva preko kojih je moguće pristupiti OTPetici, inovativnom i jedinstvenom programu vjernosti u kojem se, kao što je već spomenuto, rješavajući zanimljive izazove skupljaju bodovi koji se mogu zamijeniti za super pogodnosti i nagrade.

Zbog sveg navedenog prijave mogu krenuti – na poveznici!

 

Preuzeto sa: studentski.hr

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.