Otvorene prijave za poslijediplomski program u Ateni – tema povijesti, politike i ekonomije

Otvorene prijave za poslijediplomski program u Ateni – tema povijesti, politike i ekonomije

Odsjek za političke znanosti i javnu upravu Nacionalnog i Kapodistrijskog Sveučilišta u Ateni domaćin je poslijediplomskog programa na engleskom jeziku u akademskoj godini 2020./2021. za do 30 diplomaca. Prijave su otvorene do 15. lipnja 2020. godine, a podnose se elektroničkim putem.

Program je prvenstveno namijenjen studentima koji su diplomirali društvene i humanističke znanosti: politiku, sociologiju, ekonomiju, politčku i društvenu povijest, društvenu antropologiju, novinarstvo te balkanske studije, no ako postoji dovoljno motivacije pozvani su i studenti iz drugih znanstvenih područja.

Potrebna dokumentacija dostupna je na poveznici, dok je prijavnica dostupna na stranici. Stručna je komisija odlučila kako se prijave neće zaprimati poslije 15. lipnja. Školarina za program Southeast European Studies: Politics, History, Economics iznosi 2100 eura te ju je moguće otplatiti u tri rate, no postoji i mogućnost prijave na stažiranje ili oslobađanja plaćanja školarine, o čemu više možete pronaći na dostupnim poveznicama.

Ovaj poslijediplomski program već 21 godinu za redom nudi 12-mjesečno obrazovanje tijekom kojega će vas pratiti visokoobrazovani profesori i učiti vas o povijesti, politici, ekonomiji, stranim aferama, konfliktima i krizama na Balkanu, u Grčkoj i Turskoj.

Preuzeto sa: www.studentski.hr

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.