DODJELA ŽUPANIJSKOG PRIZNANJA „VOLONTER/KA GODINE“ I „VOLONTERSKA AKCIJA GODINE“ ZA 2019. GODINU

DODJELA ŽUPANIJSKOG PRIZNANJA „VOLONTER/KA GODINE“ I „VOLONTERSKA AKCIJA GODINE“ ZA 2019. GODINU

Dodijeljena su županijska priznanja Volonter/ka godine i Volonterska akcija godine za 2019. godinu. Dodjela je održana u ponedjeljak, 14. rujna 2020. godine, u Poslovno-tehnološkom inkubatoru Krapinsko-zagorske županije u Krapini.

Županijska priznanja dobili su:

Matija Horvat (Volonter/ka godine Mladi 15-30 godina)

Jasenka Hranić (Volonter/ka godine Odrasli 31+ godina)

Merima Krivdić (Volonter/ka koji imaju prebivalištem izvan Krapinsko-zagorske županije 15+)

Lampioni betlehemskog svjetla i božićnih želja (Volonterska akcija godine).

Nagrade, priznanja i zahvalnice su najboljima, kao i svim ostalima koji su prijavljeni u izbor te samim prijaviteljima uručili zamjenica župana za društvene djelatnosti Jasna Petek, zamjenik župana Anđelko Ferek-Jambrek, županijska pročelnica za zdravstvo, socijalnu politiku, branitelje i civilno društvo Martina Gregurović Šanjug te Sandra Plečko ispred Volonterskog centra VolontirAJMO.

Volonteri/ke i volonterska akcija su izabrani putem Javnog poziva kojeg već petu godinu provode Krapinsko-zagorska županija i Volonterski centar VolontirAJMO. Pravo prijave na javni poziv imali su organizatori i korisnici organiziranog volontiranja, koji su u svakoj od kategorija mogli podnijeti najviše dvije prijave. Nakon provjere administrativnih uvjeta za sve pristigle prijave, održano je i online glasovanje građana koji su tim putem odlučili o najboljim volonterima/kama i volonterskoj akciji u 2019. godini.

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.