Time to Move 2020.!

Time to Move 2020.!

Dolaskom listopada dolazi nam i najbolja kampanja- Time to Move kampanja i brojna fantastična putovanja. Istraži  brojne aktivnosti – webinare, info sesije, personalizirana savjetovanja, poučne kvizove te online radionice.

Aktivnosti provode Eurodeskovi multiplikatori koji ti pružaju informacije i pomoć oko potrebne administracije. Kampanja se provodi diljem Europe kako bi se došlo do što većeg broja mladih osoba u dobi od 13 do 30 godina, posebno onih u manjim sredinama koji imaju ograničen pristup informacijama o programima i natječajima Europske unije.

Što planiraš nakon COVID-19 pandemije? Zanima te virtualno volontiranje, studentska razmjena, praksa u inozemstvu? Tijekom listopada uključi se u Time to Move aktivnosti te saznaj informacije o mogućnostima mobilnosti. Informacije možeš pronaći na: https://timetomove.eurodesk.eu/hr/.

Kreativan/na si i voliš crtati? Pokaži svoje umijeće u dizajniranju odjeće. U tijeku je i  natječaj za dizajn majice Time to Move. Pošalji svoj dizajn i možda baš ti osvojiš prvu nagradu. Pretplata na Skillshare se ne propušta, zar ne? Sve informacije o natječaju možete pronaći na: https://1.shortstack.com/zPbGMw

I mi ćemo tijekom listopada organizirati razne aktivnosti na kojima možeš sudjelovati i puno toga naučiti. Prati našu stranicu https://www.facebook.com/icmzagor i budi prvi/a koji će saznati koje aktivnosti se provode.

#DiscoverWaysToExperienceEurope

#TimeToMove2020

#Eurodesk

#EurodeskHrvatska

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.