Predstavljamo alat za sve koji pišu završni ili diplomski rad, a muče se s citiranjem

Predstavljamo alat za sve koji pišu završni ili diplomski rad, a muče se s citiranjem

Svi smo se susreli s ushitom kada napokon završimo rad, a onda s razočarenjem jer znamo da sada moramo tražiti sve podatke o literaturi i izvorima koje smo koristili. Čest je problem i taj što mi nekada i ne znamo što je sve nužno za navesti u bibliografskoj jedinici, a što možemo izostaviti. Sa svime nam time može pomoći stranica ZoteroBib.

Riječ je o alatu koji pomaži pri ispravnom obilježavanju bibliografskih jedinica. Idealna je, stoga, za sve koji pišu stručne, završne i diplomske radove.

Ova stranica ne komplicira – dovoljno je naći link onoga što se citira u radu i upisati ga u tražilicu Zotera. On će odmah izbaciti sve relevantne podatke za citiranje.
Ako pak ne možete upisati link nekoga članka ili stranice, upišite njegovo ime i tražilica će vam izbaciti sve izvore koji sadrže te riječi pri čemu pronalazite ono što ste tražili pri čemu piše način citiranja upravo toga izvora.

Sve ono što nađete na ovoj stranici jednostavno kopirajte u svoj rad jer ne zahtijeva registraciju kako bi se bilo što preuzelo! Svakako sve njezine prednosti provjerite na linku.

 

Preuzeto sa: www.studentski.hr

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.