Srce nudi mnoštvo besplatnih ljetnih tečajeva za studente – od Worda do Pythona

Srce nudi mnoštvo besplatnih ljetnih tečajeva za studente – od Worda do Pythona

Sveučilišni računski centar Sveučilišta u Zagrebu objavio je raspored novih tečajeva u srpnju i kolovozu 2019. Navode da su prijave u tijeku i da će trajati do popunjenja slobodnih mjesta, a na tečajeve se možete prijaviti u sustavu za prijavu na tečajeve.

Prvi su tečajevi već prošli, no mnogi će se početi održavati tek u ljetnim mjesecima te je ostalo još dovoljno slobodnih mjesta. Teme su raznolike, a studentima itekako korisne. Oblikovanje seminarskoga rada i obrada teksta teme su radionica koje se bave radom u Wordu. U Excelu možete naučiti izrađivati tablice, grafikone i formule ili praviti proračunske tablice na osnovnoj ili naprednoj razini, a moguće će biti naučiti i novetrikove za rad u PowerPointu, oblikovati zvučne ili videozapise, uređivati fotografije i programirati.

kalendaru možete provjeriti raspored svih dostupnih tečajeva. Ako tečaj koji biste željeli pohađati nije na rasporedu, ispunjavanjem obrasca možete predložiti uključivanje tečaja u raspored. Iz Srca navode da će, u skladu s mogućnostima, prijedlog uzeti u obzir prilikom izrade sljedećeg rasporeda.

 

Preuzeto sa: www.studentski.hr

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.