7 zabavnih aktivnosti koje vrijedi isprobati s frendovima preko Zooma

7 zabavnih aktivnosti koje vrijedi isprobati s frendovima preko Zooma

Svima nam teško pada trenutna odvojenost od prijatelja i jedva čekamo kada ćemo opet moći imati uobičajena druženja i zabave. No ne znači da smo potpuno izolirani i spriječeni od druženja – potrebno je samo biti biti kreativan kako bismo pronašli novi način za povezivanje. Aplikacija Zoom može to olakšati!

Organizirajte zajednički posjet virtualnim odredištima

Koronavirus sprečava nas da putujemo, no to ne znači da ne možemo putovati virtualno. Okupite frendove na Zoomu, izaberite mjesto koje oduvijek želite posjetiti ili čak odredište koje si vjerojatno nikada nećete moći priuštiti i utipkajte ga u Google Earth. Hoće li to biti Macao, Bali ili New York, odluka je na vama. Google Earth omogućuje korisnicima da virtualno posjete bilo koju lokaciju u svijetu, a osim toga nudi mogućnost stvaranja personaliziranih obilazaka.

Isprobajte kviz prijateljstva

Ovo je odlična prilika da saznate koliko vas prijatelji doista poznaju i koliko vi poznajete svoje prijatelje. Možete se poslužiti stranicom Quizlet i tamo napraviti grupni kviz. Svatko tko sudjeluje mora zapisati poznatu činjenicu o sebi na jednu stranu kartice, a svoje ime staviti na zadnju stranu kartice. Kada svatko navede barem 20 činjenica o sebi, kartice se izmiješaju i igra pogađanja počinje. Kako bi bila zanimljivija, izmislite smiješne izazove za svakoga tko pogrešno odgovori.

Ocjenjujte izložbu pasa

Na YouTubeu je moguće pronaći more raznovrsnih videa s izložbi pasa ili natjecanja, samo morate pronaći onaj pravi i najsmješniji koji će vas zabavljati čak i nekoliko sati.

Pogledajte live streamove životinja

Odlična stranica Explore.org nudi veliki izbor live streamova životinja, od ptica, medvjeda pa sve do životinja u divljini. Ovo je nešto slično kao i gledanje dokumentaraca, što je također opcija kojom se možete zabaviti, no gledati što određena životinja u svijetu trenutno radi puno je zanimljivije.

Saznajte jeste li pametniji od osnovnoškolaca

Na internetu postoji hrpa natjecanja u kojima se ocjenjuje znanje osnovnoškolaca, samo je potrebno malo istražiti i pronaći videe. Možete li odgovoriti na pitanje brže i jeste li pametniji od njih? Saznajte sami.

Pokrenite knjiški klub

Ovo je odlična ideja kojom sebe i frendove potičete na čitanje i širenje znanja, ali i način kojim se možete dublje povezati. Dogovorite koju ćete knjigu, ljubić, krimić ili strip pročitati, a zatim se preko Zooma nađite kako biste popričali i raspravili o pročitanom djelu.

Napravite podcast

U vrijeme izolacije imamo mnogo, mnogo slobodnog vremena koje možemo vrlo kvalitetno iskoristiti. Ako dijelite stavove s prijateljima ili ako postoji tema oko koje svi imate svoja zasebna stajališta, možete snimiti podcast. Naime, aplikacija Zoom nudi mogućnosti snimanja zvuka, tako da lako možete snimiti i zabilježiti svoja razmišljanja, a kasnije ih pretvoriti u zabavan podcast.

 

Preuzeto sa: www.studentski.hr

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.