Međunarodna mobilnost mladih i konkretna prilika za tebe!

Međunarodna mobilnost mladih i konkretna prilika za tebe!

Do sada sam vam nadam se približio što je međunarodna mobilnost mladih i kakve mogućnosti postoje prije svega za mlade osobe koje još nisu navršile 31 godinu.

Također podijelio sam sa vama dosta priča i primjera uglavnom stranih volontera ili pripravnika koji su volontirali ili imali pripravništvo u Hrvatskoj, a zalomio se i koji primjer Hrvatskih građana koji su volontirali u drugim EU zemljama.

Ukoliko ste sve ovo preskočili a želeli bi se informirati o međunarodnoj mobilnosti mladih nema problema, potražite stare članke koje pišem u zadnje dvije godine.

Ovaj put vam želim predstaviti i ponuditi konkretne prilike za mobilnosti počevši od ovog ljeta pa sljedećih godinu dana. Nadam se da će netko od vas posjeduje ako ništa manje onda avanturistički duh i da želi isprobati nove stvari a pri tome još pomoći lokalnoj zajednici.

U nastavku se nalazi tablica u kojoj možete naći priliku za volontiranje u inozemstvu koje vam nudi Udruga IKS.

Kao što vidite neke pozicije su kratkotrajne samo 1-2. mjeseca u to u toku ljeta pa neko može provesti nezaboravno ljeto ove godine ako se tako odluči. Neke pozicije su u Južnoj Americi (što je veoma rijetko) i ovo je odlična prilika da se ugrabe..

U svakom slučaju ukoliko vas zanima bilo što od ovoga ili imate pitanja, pišite nam na mobility@udrugaiks.hr.

Autor članka: Borizs Negeli

Stavovi i mišljenja autora teksta osobni su i ne odražavaju nužno stavove udruge.

Članak je napisan u sklopu projekta “Lokalni info-centar za mlade Zagor”. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ministartsvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.