Međunarodna mobilnost mladih – SUMMA SUMMARUM

Međunarodna mobilnost mladih – SUMMA SUMMARUM

Dragi/a čitatelju / čitateljko u protekle 2 godine napisao sam i objavio 20 članaka o međunarodnoj mobilnosti mladih. Kroz njih mogli ste da se upoznate sa različitim mogućnostima za mobilnost mladih kao što su razmjene mladih, treninzi, seminari, stažiranje, volontiranje..

Osim mogućnosti mogli ste se upoznati i sa osnovnim pravilima za navedene mobilnosti. Uz to  bili ste u prilici čuti osobne priče mladih ljudi (iz RH kao i inozemstva) koji su bili sudjelovali u različitim programima mobilnosti mladih.

Tako sam vam predstavio: Ricarda (Španjolska), Celeste i Veronicu (Italija), Ana Sofiju (Portugal), Alena (Hrvatska), Jordan (S.A.D.); Elinu (Francuska). Njihove priče o tome kako im je bilo na međunarodnoj mobilnosti možete pronaći kroz ranije članke koji su objavljivani na stranici https://icm-zagor.info/ a to i još više sličnih priča možete naći i na našim stranicama, odnosno www.udrugaiks.hr

U ove dvije godina Udruga IKS je ugostila preko 50 volontera i stažista iz više od 10 zemalja Europe + S.A.D., kroz različite programe kratkoročnog i dugoročne međunarodne mobilnosti mladih.

Osim što primamo strane mlade mi vrlo rado I šaljemo mlade ljude iz Hrvatske na uglavnom volonterske programe koji traju od 1 do 12 mjeseci. Tako ove godine u ponudi imamo programe međunarodne mobilnosti u Urugvaju, Kolumbiji, Grčkoj, Portugalu, Poljskoj i Francujskoj pa ako je ko za avanturu neka nam se javi!

 

Autor članka: Boris Negeli

Stvovi i mišljenja autora teksta osobni su i ne odražavaju nužno stavove udruge.

Članak je napisan u sklopu projekta “Loklani info-centar za mlade Zagor”. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ministratsvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Podijeli članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.